Fermieri din toata Europa, Internetul va asteapta pe Reteaua de socializare a agricultorilor !

Posted in Fermieri & Companii, Marketing on Dec 06, 2014

images

In ziua de astazi, a fi la zi cu noutatile din domeniul in care operezi este mai mult decat o cerinta obligatorie.  Fermierii, desigur, nu fac exceptie. DE curand, Uniunea Europeana a avut o initiativa interesanta: crearea unei retele speciale pentru agricultori.

Astfel ca toti cei implicati intr-un fel ori altul in agricultura, incepand de la  fermieri, proprietarii de teren, investitori si pana la cercetători, retailerii agroalimentari ori funcţionari publici din Uniunea Europeană vor putea  schimba idei pe diverse teme legate de agrobusiness. Plus ca jucatorii din agribusiness ar putea  aplica împreună pentru proiecte finanţate pe bani europeni.

Proiectul despre care va vorbim poata numele de:  Parteneriatul European pentru Inovaţie (EIP-AGRI –https://ec.europa.eu/eip/agriculture/en).

 

Ce pot castiga fermierii romani din aceasta retea de socializare pentru agricultori ?

Reteaua de socializare a fermierilor inseamna inainte de toate INFORMATIE. Fie ca vorbim de fonduri europene, de proiecte de cercetare ori de anumite boli ori daunatori, fermierii din orice tara europeana pot comunica usor intre ei pentru a se informa reciproc.

Un alt rol al retelei de fermieri este faptul ca cumuleaza intr-un singur loc cat mai multe informatii specifice agricultorilor.

In era tehnologiei informatiei, trebuie salutat faptul ca, iata, cei care produc hrana noastra cea de toate zilele, vor beneficia din plin de aceste cuceriri ale stiintei si tehnicii.


Continut asemanator:

Comments are closed.


  • You Avatar